Výzkumný ústav potravinářský Praha

Výzkumný ústav potravinářský Praha

Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i. přispívá ke zlepšení úrovně stravování a vyvíjí zdravé nezávadné potraviny pro moderní stravování. Činnost ústavu zahrnuje zdokonalování postupů při zpracování potravin od začátku výroby až po jejich konečnou přípravu, na vývoj speciálních potravin pro skupiny obyvatel s mimořádnými zdravotními potravními nároky. Mezi nejznámější výsledky veřejnosti známé patří potravinářská proteinová směs, vytvořená na bázi vajeþného bílku s obsahem pevné vlákniny (produkt se prodává pod značkou Šmakoun nebo ověřené technologie přípravy čerstvých zeleninových šťáv.

Výzkum Hlavní město Praha www.vupp.cz

Fotogalerie VUPP

 

 

Projednejme možnosti spolupráce

Chcete se stát členem bioekonomického hubu BIOEAST HUB CR nebo máte zájem o kontakt a více informací? Zjistěte, jak můžete využít naše znalosti a zkušenosti a přispět k prosazování udržitelného rozvoje.

To mě zajímá

5+

let od založení

45+

registrovaných členů

25+

výzkumných projektů

BIOEAST HUB CR

Národní bioekonomický hub, první v regionu střední a východní Evropy s podporou Iniciativy BIOEAST.

Již 6 let přispíváme k prosazování udržitelného rozvoje.

EU flag BIOEASTsup logo

BIOEASTsUP project has received funding from the European Union's Horizon 2020 Programme for Research and innovation under grant agreement No 862699

Interní systém ›